torsdag 24 mars 2011

Middag till kväll ? Självklart med Sverigeskafferiets produkter!



Ceasersallad
beräknat till 4 personer

Ingredienser:
Välj att basera salladen på lax, räkor, scampi, kycklingfilé eller grillad fläskfilé i tunna skivor
2 krukor romansallad
5 st finhackade sardellfiléer
1 dl riven Västerbottenost
1 msk citronsaft
1 st äggulor
1 dl Sverigeskafferiets rapsolja med rostad vitlök
2 krm svartpeppar svartpeppar
Gör så här:
Mixa sardeller, vitlök, äggula, parmesan, citron och peppar i matberedare. Stek brödkrutonger i Sverigeskafferiets rostade vitlöksolja strö över persilja i slutet av stekningen. Häll i rostade vitlöksoljan i en tunn stråle så dressingen inte spricker.
Garnering:
2 dl stekta brödkrutonger
2 msk rostad vitlöksolja
1 knippe färsk persilja

Mycket gott!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar