tisdag 23 november 2010

Varm smörgås med Rostad Vitlök rapsolja , tomat och mozzarella

Ingredienser

( 4 port)

4 skivor gott bröd

Sverigeskafferiets Rostad Vitlök rapsolja

2 tomater

ca 12 skivor mozzarellaost ( beroende storlek)

Sverigeskafferiets Vinga Gourmetsalt


Gör här:

Dela och kärna ur tomater, skär tomaterna i tärningar. Lägg brödskivorna en plåt, ringla över Rostad Vitlök rapsolja , fördela tomattärningarna brödet och lägg skivad mozzarellaost. Gratinera i ugn 175 grader tills osten smält och fått fin färg.




Perfekt smaksättare till kallt och varmt. Njut som nyttig dressing direkt på sallader. Innehåller massor av vitaminer, omega och antioxidanter.  Inget mer behövs. Stek, grilla och rosta med Sverigeskafferiets nyttiga rapsoljor. Fungerar till allt!

Tips: Prova att steka strimlade kycklingfiléer i Rostad Vitlök Rapsolja tillsammans med fint hackade champinjoner och fint strimlad röd paprika. Blanda alltsammans med ruccolasallad, ringla över mer Rostad Vitlök rapsolja. Toppa med Sverigeskafferiets Äpple & Chili Salsa.
Flaskan innehåller 250 ml.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar