Ingredienser
( 4 port)
4 skivor gott bröd
Sverigeskafferiets Rostad Vitlök rapsolja
2 tomater
ca 12 skivor mozzarellaost ( beroende på storlek)
Sverigeskafferiets Vinga Gourmetsalt
Gör så här:
Dela och kärna ur tomater, skär tomaterna i tärningar. Lägg brödskivorna på en plåt, ringla över Rostad Vitlök rapsolja , fördela tomattärningarna på brödet och lägg på skivad mozzarellaost. Gratinera i ugn på 175 grader tills osten smält och fått fin färg.
Perfekt smaksättare till kallt och varmt. Njut som nyttig dressing direkt på sallader. Innehåller massor av vitaminer, omega och antioxidanter. Inget mer behövs. Stek, grilla och rosta med Sverigeskafferiets nyttiga rapsoljor. Fungerar till allt!
Tips: Prova att steka strimlade kycklingfiléer i Rostad Vitlök Rapsolja tillsammans med fint hackade champinjoner och fint strimlad röd paprika. Blanda alltsammans med ruccolasallad, ringla över mer Rostad Vitlök rapsolja. Toppa med Sverigeskafferiets Äpple & Chili Salsa.
Flaskan innehåller 250 ml.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar